Cautare

4797 de rezultate pentru "accidente rutiere 20 11 2009 in suceava" (3.91 secunde)
La data de 6 aprilie 2011, ora 18.45, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 29 aprilie 2011, ora 02:20, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 16 mai 2011, ora 16:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 2 iunie 2011, ora 19:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe G. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre soluzionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 09 iulie 2011, in jurul orei 02:50, politisti din cadrul Sectiei 13, l-au depistat pe bd.
Cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane, ofiteri ai Brigazii Rutiere Bucuresti au survolat si filmat Capitala de la bordul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor.
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
Cuza si Calea Bucuresti, restrictie care ar urma sa intre in vigoare cel mai probabil miercuri seara, 27 iunie, sau joi dimineata, 28 iunie, si va dura pana la finalizarea lucrarilor, deci probabil un an, plus sau minus cateva luni.
stirileprotv.ro:Cosmarul romanilor nevoiti sa demonstreze ca si-au platit amenzile rutiere, aproape de final.
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
Polita RCA are un plafon urias pentru despagubirea persoanelor care au suferit vatamari corporale in urma unor accidente rutiere ori despagubirea familiei persoanelor care si-au pierdut viata in incidente pe drumurile publice.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In numeroase privinte, cadrul legislativ stipuleaza deja masuri si sanctiuni aferente incalcarii unor reguli. Cu toate acestea, se intampla adeseori ca multe din aceste reguli sa fie incalcate cu buna-stiinta, in detrimentul persoanei care comite acea incalcare.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara.
Episodul 1", din care puteti citi cateva fragmente in continuare. ... Lista cu oamenii aflati in slujba lui SOV este impresionanta, la fel ca si sumele pe care s-au vandut jurnalistii care ne tin zilnic lectii de morala la televizor.
Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul. In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. 2009. In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central.
FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale. ... Iata ca pe 20 iunie 2013, jurnalistul Dr.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, il acuza pe primul ministru ca, raspunzand la interpelarile referitoare la nepublicarea in termenul legal a Normelor metodologice privind aplicarea Legii nr. 1/2009, i-a furnizat informatii false.
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
google-analytics.com